Backendutvecklare till Pentia

Är du en driven och engagerad backendutvecklare som vill jobba i ett härligt team med dedikerade och skickliga kollegor?

Pentia är en digital och strategisk konsultbyrå i centrala Malmö med ledord som de alltid lever upp till – Fun, Respect and Responsibility! Med ett fokus på att leverera skräddarsydda och hållbara lösningar åt sina kunder samt skapa en inkluderande och utvecklande miljö så har Pentia lyckats hitta ett vinnande koncept!

På Pentia får du möjligheten att vara delaktig i en kreativ miljö med högt i tak! Du kommer att vara en stor del av ett gäng härliga kollegor som alla brinner för att skapa bästa möjliga lösningar, lära sig av varandra och utvecklas tillsammans.

Fun. På ett vackert kontor mitt i Malmö kommer du att jobba med ett 15-tal kollegor som alla tycker att det är viktigt att ha kul tillsammans och jobba mot samma mål. Pentia tror på att stimulerande, varierande och meningsfulla arbetsuppgifter gör det roligt att varje dag gå till jobbet! Resor, speldagar och utflykter är ingenting ovanligt och vare sig man jobbar hemifrån eller från kontoret så får man sig garanterat alltid ett gott skratt med kollegorna!

Respect. På Pentia är det viktigt med respekt gentemot kunder, hantverket och sist men inte minst – Varandra.

Responsibility. Att känna ansvar och stolthet inför en slutförd uppgift är nyckeln till ett gott samarbete.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är vass på .NET, har förmågan att jobba både självständigt och i lag med andra, samt har en förkärlek till att lära dig nya tekniker. För att lyckas i rollen som backendutvecklare på Pentia ser vi gärna att du är en individ med en stor känsla för ansvar då det är viktigt att hela teamet drivs av att ro projekt i hamn. Har du även erfarenhet av CMS-system, att bygga egna APIer eller helt enkelt älskar att jobba inom webb så kan det till och med vara så att du är den perfekta kandidaten!

För denna rekrytering har vi valt att ta hjälp av Mero Rekrytering AB. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Matilda Hermansson (073-125 12 48 alt. matilda@mero.se).
Vill du ansöka direkt via Meros hemsida, klicka på länken: https://jobs.mero.se/jobs/2300303-backendutvecklare-till-pentia-i-malmo

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!