Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba på Pentia? Har vi inga lediga tjänster som passar dig är du alltid välkommen att göra en spontanansökan!

Om Pentia

Pentia är en digital och strategisk konsultbyrå i centrala Malmö med fokus på att leverera högkvalitativa, skräddarsydda och hållbara lösningar till våra kunder. Vi är också väldigt måna om att tillsammans skapa en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö.

På vårt vackra kontor mitt i Malmö jobbar ett härligt gäng som tycker det är lika viktigt att leverera kvalitet som att ha kul tillsammans. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara roligt att gå till jobbet! Nyckeln till ett roligt arbete är stimulerande, varierade och meningsfulla arbetsuppgifter i kombination med roliga aktiviteter tillsammans.

Att uppnå balans mellan yrkesliv och privatliv är något vi är måna om, så vare sig du jobbar hemifrån eller på kontoret får man garanterat sig ett gott skratt med kollegorna.

Vem är du?

Vi söker främst drivna och engagerade utvecklare som vill jobba i ett team med dedikerade och skickliga kollegor.

Som frontendutvecklare ser vi gärna att du har kunskaper i React, JavaScript, HTML och CSS. Då Pentia har ett öga för detaljer och gillar att leverera cutting-edge webblösningar så är det meritande om du har en förkärlek till det visuella och gillar att hålla dig uppdaterad kring nya trender.

Som backendutvecklare ser vi gärna att du har goda kunskaper i .NET. Har du dessutom erfarenhet av att bygga APIer eller helt enkelt älskar att jobba inom webb så kan du vara den perfekta kandidaten.

För att lyckas på Pentia ser vi gärna att du är en individ med stor känsla för ansvar och att du har en stolthet i att leverera kvalitet.  Som ny kollega kommer du att bli väl omhändertagen men för att trivas hos oss ser vi gärna att du känner dig till stor del självgående.

Uppgifter

Din ansökan bör innehålla CV, kontaktuppgifter, en beskrivning av dig själv samt vilken typ av tjänst du är intresserad av. Uppgifterna skickar du till jobb@pentia.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!