Nyhet

Matilda berättar om sin praktik på Pentia

I mars började Matilda sin fyra månaders praktik hos oss. Praktikperioden som frontendutvecklare är nu slut, det har varit ett nöje att följa Matildas resa och imponerande utveckling, och vi önskar henne all lycka i framtiden.

Hur var din upplevelse hos Pentia?
Det går knappt att beskriva den positiva bild jag har fått av Pentia! Jag har haft några jobb i mina dagar och jag kan ärligt säga att jag aldrig blivit så väl omhändertagen som jag har blivit på Pentia.

Mötte din praktik dina förväntningar?
Pentia överträffade mina förväntningar!

Vad har du fått jobba med under din praktik?
Under min första tid på Pentia utvecklade jag Malmö Limelight Chorus hemsida. De hade en hemsida som var relativt utdaterad så det var ett ypperligt tillfälle för mig att jobba i ett (semi)skarpt läge eftersom Pentia hade tagit sig an projektet pro-bono. Jag fick också skapa en egen hemsida från början till slut. Detta har varit otroligt lärorikt eftersom en helhetsbild ger en utmärkt inblick i hur det går till att arbeta inom branschen.

Vad var det roligaste med att ha praktik på Pentia?
Människorna och öppenheten! Jag har aldrig känt att det har varit pinsamt eller jobbigt att ställa frågor och jag har alltid känt mig som en del av gänget....Sen dag ett!

Vad var den största utmaningen?
Den största utmaningen för mig har varit att lita på mina instinkter och våga visa min riktiga kompetensnivå för att på bästa sätt utvecklas, men det släppte omgående och nu har jag lärt mig mer än jag någonsin lärde mig under min utbildning.

Är du intresserad av att göra din praktik eller söka ett jobb på pentia? Se våra lediga tjänster på vår karriärsida, eller hör av dig till jobb@pentia.se.

Karriär White
Karriär

Karriär

Vill du bli en del av Pentia? Kolla in vår karriärsida

Karriär
Malmo 3
Om Pentia

Om Pentia

Läs mer om Pentia här

Om Pentia
Linkedin Spot
Pentia Malmö på LinkedIn

Följ Pentia i Malmö på LinkedIn

Pentia Sweden on LinkedIn