Pressmeddelande

Pentia blir Episerver-partner

Pentia ingår partnerskap med Episerver och kan nu lägga till en marknadsledande plattform inom CMS och e-handel i sin portfölj. Genom samarbetet kan Pentia erbjuda fler plattformar och bredare kompetens till sina kunder.
Grafik Pressemeddelelse Epi

Som oberoende digitalt konsultbolag är det viktigt för Pentia att kunna möta kunders behov av digitala lösningar. Vi måste kunna erbjuda plattformar och kompetens som passar dessa behov, både tekniskt och affärsmässigt. Partnerskapet med Episerver främjar detta då det breddar Pentias utbud och skapar fler möjligheter för våra kunder.

CCO på Pentia, Christian Ruud, säger:

”Som ett strategiskt beslut har detta partnerskap varit ett av de enklare besluten att fatta. Episerver är mycket utbrett i Sverige men har också redan satt en stark prägel på den danska marknaden. Vi har redan gedigen kunskap i huset, och med ökad efterfrågan från våra kunder ser vi det som ett naturligt komplement till våra andra plattformar.

Med detta partnerskap går vi nu ännu närmare våra kunders affärsproblem och kan stötta med den tekniska lösning som de efterfrågar. Vi är särskilt glada över Episervers starka profil inom e-handel, där vi redan upplever ett stort behov från våra kunder”.

"Med detta partnerskap går vi ännu närmare våra kunders affärsproblem och kan stötta med den tekniska lösning som de efterfrågar."

 

Han fortsätter:

”Genomgående har vi haft en riktigt bra dialog med Episerver. Vi välkomnar partnerskapet och ser fram emot att arbeta tillsammans för att säkerställa goda och hållbara lösningar för många av våra kunder”.

Magnus Corlin, Partner Sales Manager på Episerver, instämmer med Pentia och kommenterar partnerskapet:

"Pentia är en ledande digital konsultbyrå både i Danmark och i Sverige. Deras breda kompetens och nöjda kunder skapar bra förutsättningar för ett framgångsrikt partnerskap där vårt utbud av teknik resonerar väl med Pentias kompetensområden. Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete tillsammans och maximera våra kunders digitala potential."

"Pentia är en ledande digital konsultbyrå både i Danmark och Sverige. Deras breda kompetens och nöjda kunder skapar bra förutsättningar för ett framgångsrikt partnerskap där vårt utbud av teknik resonerar väl tillsammans med Pentias kompetensområden."

Utöver Episerver har Pentia ett starkt samarbete med bland annat Sitecore, Umbraco, Microsoft, Salesforce och Agilic

Om Pentia

Pentia är en oberoende digital konsultbyrå full av nytänkande strateger, designers och utvecklare. Vi omfattar den digitala upplevelsen i varje steg och hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmål, från strategi till utförande. Tillsammans ser vi till att våra kunder är i framkant av sin digitala resa.

Om Episerver

Episerver är världens snabbast växande leverantör av onlineplattformar. Deras plattform fokuserar på att skapa maximal digital upplevelse och rätt förutsättningar för en optimerad kundresa genom bland annat CMS, e-handel, sociala medier och kommunikation. Episerver är idag den föredragna plattformen för mer än 9000 kunder inom alla branscher.

Ska vi prata om dina digitala alternativ?


Andreas Rask Lundsgaard

Business Development Director
arl@pentia.dk
+45 5360 0083

Arl Circle