Nyhet

Pentia på ny adress i Malmö

Den 1 april 2019 lämnade Pentia Malmö Storgatan för att flytta in i nya lokaler ett stenkast norrut på Södra Förstadsgatan.

Den nya adressen har mycket historia. Trappuppgången har bevarad dekor från 1800-talet, i den finns en av Malmös äldsta hissar. Kontoret har högt i tak och stuckatur. På väggarna hänger däremot Star Wars-tavlor, i ena hörnet står en Chaos Space Marine staty och telefonrummet ser ut som Tardis. Fastän byggnaden är anrik är ett genomgående tema att det ska kännas nördigt och avslappnat - det ska vara roligt att vara på jobbet.

Tredje kontoret vid Davidshall och Södra Förstadsgatan
Pentia har sedan starten i Sverige 2015 funnits på tre adresser i Malmö, samtliga i närheten av Södra Förstadsgatan och Davidshall. Att adresserna ligger nära varandra är ingen slump. Det är ett trevligt område samtidigt som läget är centralt med bra förbindelser. Det underlättar för medarbetare som pendlar samtidigt som kunder och danska kollegor enkelt kan hälsa på.

Det nya kontoret är större än det gamla och har fler arbetsytor, vilket har flera fördelar. Dels i rekryteringssyfte, men också för att kunder ska kunna arbeta på plats, ett arbetssätt som följt med från huvudkontoret i Köpenhamn. Det som utmärker det nya kontoret från det gamla är framför allt, förutom det ibland förekommande stekoset från restaurangen under, den fina utsikten över kanalen.

View
Utsikt från kontoret
Office
Kontoret
Pictures
Kontoret
Csm
Staty av Chaos Space Machine
Lounge
Lounge
Booth
Tardis aka telefonrummet
Trash
Soptunnor Star Wars
Karriär White
Karriär

Karriär

Vill du bli en del av Pentia? Kolla in vår karriärsida

Karriär
Malmo 3
Om Pentia

Om Pentia

Läs mer om Pentia här

Om Pentia