20220520 101112428 Ios

Backendutvecklare till Pentia

Är du en driven och engagerad backendutvecklare som vill jobba i ett härligt team med dedikerade och skickliga kollegor?

Pentia är en digital och strategisk inhouse konsultbyrå i centrala Malmö med ledord som vi alltid lever upp till – Fun, Respect and Responsibility! Med ett fokus på att leverera skräddarsydda och hållbara lösningar åt våra kunder samt skapa en inkluderande och utvecklande miljö så har vi lyckats hitta ett vinnande koncept!

Hos oss får du möjligheten att vara delaktig i en kreativ miljö med högt i tak! Du kommer att vara en stor del av ett gäng härliga kollegor som alla brinner för att skapa bästa möjliga lösningar, lära sig av varandra och utvecklas tillsammans.

Fun. På ett vackert kontor mitt i Malmö kommer du att jobba med ett 15-tal kollegor som alla tycker att det är viktigt att ha kul tillsammans och jobba mot samma mål. Vi tror på att stimulerande, varierande och meningsfulla arbetsuppgifter gör det roligt att varje dag gå till jobbet! Resor, speldagar och utflykter är ingenting ovanligt och vare sig man jobbar hemifrån eller från kontoret så får man sig garanterat alltid ett gott skratt med kollegorna!

Respect. På Pentia är det viktigt med respekt gentemot kunder, hantverket och sist men inte minst – Varandra.

Responsibility. Att känna ansvar och stolthet inför en slutförd uppgift är nyckeln till ett gott samarbete.

Vi erbjuder

  • Centralt kontor
  • Flexibilitet. Var är du effektivast? Kontoret eller hemifrån? 
  • Härliga och smarta kollegor
  • Tid till att lära dig ny teknik
  • Resor, speldagar och fredagsaktiviteter
  • Pensionsavtal och försäkringar

Vem är du?

Vi letar efter dig som är vass på .NET, har förmågan att jobba både självständigt och i lag med andra, samt har en förkärlek till att lära dig nya tekniker. För att lyckas i rollen som backendutvecklare på Pentia ser vi gärna att du är en individ med en stor känsla för ansvar då det är viktigt att hela teamet drivs av att ro projekt i hamn. Har du även erfarenhet av CMS-system, att bygga egna APIer eller helt enkelt älskar att jobba inom webb så kan det till och med vara så att du är den perfekta kandidaten!

Du har...

  • Minst 6 års erfarenhet av webbutveckling inom .NET
  • Mycket goda kunskaper i C#, SQL Server, Azure Devops och GIT
  • Kunskap inom javascript frameworks så som React/Vue eller Angular.
  • Gärna erfarenhet utav CMS, t ex Sitecore, Optimizely eller Umbraco, samt implementering utav ehandelsplattformar.

Låter detta som ett jobb för dig? Ansökan bestående av CV och personligt brev skickar du till jobb@pentia.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!