Välkommen till Pentia. Din digitala partner inom CMS, E-commerce och UX & Design

Vilka är Pentia?

Pentia är ett digitalt konsultföretag med 160 specialister inom strategi, användarupplevelser och teknik. Vi bygger en bro mellan dina strategiska ambitioner, kundernas upplevelser och dina affärsresultat. Vi hjälper dig att skapa värde för dem som är viktiga för dig: kunder, användare, medborgare. Kort sagt, vi gör det enkelt för dig och för dina användare.

Pentia i Malmö

Pentia finns i Köpenhamn, Odense och Malmö. Malmökontoret öppnade 2015, och grundades av Jens Gustafsson och Fredrik Kervall, nuvarande VD och COO på Pentia. Med en gedigen bakgrund inom backendutveckling och lång erfarenhet inom konsultbranchen, var det först när de jobbade på Pentia i Köpenhamn som de kände att de hittat ett företag vars värderingar och arbetssätt de kunde stå för.

När möjligheten gavs att starta ett dotterbolag i Sverige, var det ingen tvekan om saken. Pentia har sedan dess vuxit lagom mycket för varje år, och värdeorden ”fun, respect, responsibility” är fortfarande ledande i hur vi arbetar med varandra och med våra kunder. Idag jobbar 15 personer på kontoret i Malmö inom utveckling, design och projektledning.

”Vi lägger stor vikt i att skapa en bra arbetsplats där alla trivs och kan utvecklas. Det är viktigt att alla tycker det är roligt att gå till jobbet, är det inte det så har vi inte lyckats. Mår alla på Pentia bra, så skapar det mest värde för våra anställda, och i längden för våra kunder. Den här kulturen har vi arbetat hårt för, och är något vi är mycket stolta över” - Jens Gustafsson, VD Pentia.

Vad är det som gör Pentia så bra?

Fun. Respect. Responsibility.

På Pentia har vi tre ledord:

Fun. Stimulerande, varierande och meningsfulla arbetsuppgifter gör det roligt att gå till jobbet. Det är viktigt att ha kul tillsammans och jobba mot samma mål. Resor, speldagar och utflykter är en självklarhet, och vare sig man jobbar hemifrån eller från kontoret så får man sig garanterat alltid ett gott skratt med kollegorna.

Respect. Respekt är viktigt gentemot kunder, hantverket och framför allt - varandra.

Responsibility. Att känna ansvar och stolthet inför en slutförd uppgift är nyckeln till ett gott samarbete. Här finns utrymme för alla att påverka det dagliga arbetet och de lösningar vi bygger.

Pentia arbetar för att möjliggöra en kreativ miljö där alla kan lära av varandra och utvecklas utifrån sina egna ambitioner och mål. Pentia har flerårig track record av höga placeringar i Great Place To Work-undersökningen, vilket innebär att våra medarbetare svarar i en undersökning att Pentia är en bra arbetplats. 

Läs mer om Great Place To Work här. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om Pentia, vårt utbud eller är du intresserad av att arbeta hos oss? Du är alltid välkommen att höra av dig.
Kontakta ossKontakta oss

Ett urval av våra kunder

Vi skapar värde för våra kunder genom ett tätt samarbete och partnerskap

Karriär

Är du intresserad av hur det är att arbeta på Pentia, eller vill se vilka tjänster vi har lediga just nu? Läs mer på vår karriärssida.
KarriärKarriär