Norce

Norce logo

Norce commerce, före detta Storm, är en headless, SaaS-plattform för digital handel. 

Styrkorna ligger i dess flexibilitet och möjligheter att hantera produkter och prissättning på ett smidigt sätt. Något vi på Pentia och såklart våra kunder uppskattar väldigt mycket.

 

Vad är Norce?

När det gäller e-handel är Norce, tidigare känt som Storm, en ledande plattform som erbjuder skräddarsydda lösningar för företag som strävar efter att bygga och skala sina online-verksamheter. Norce har etablerat sig som en pålitlig partner för företag i olika branscher genom att erbjuda en mångsidig och flexibel plattform som kan anpassas efter specifika affärsbehov och mål.

En av Norces främsta styrkor är dess användarvänliga gränssnitt och kraftfulla funktioner för att hantera allt från produktkataloger och orderhantering till betalningar. 

Norce strävar också efter att erbjuda en sömlös och responsiv köpupplevelse över olika enheter och kanaler, vilket gör det möjligt för företag att nå och engagera sina kunder var de än befinner sig. Med avancerade analytiska verktyg kan företag få insikter om kundbeteende och preferenser för att optimera sin e-handelsstrategi och öka konverteringar.

Utöver sina kärnfunktioner erbjuder Norce också en rad tillägg och integrationer för att utöka plattformens funktionalitet och möta specifika behov och krav hos olika branscher och företag. Från e-postmarknadsföring till lagerhantering och logistik, Norce gör det möjligt för företag att skapa en helhetslösning för sin e-handelsverksamhet.

Sammanfattningsvis har Norce, tidigare Storm, etablerat sig som en pålitlig och mångsidig e-handelsplattform som stöder företag i att bygga och växa sina online-verksamheter. Med sin användarvänliga design, kraftfulla funktioner och möjlighet till anpassning, fortsätter Norce att vara en ledande aktör inom den dynamiska e-handelsbranschen för både B2B- och B2C-företag.