OrderCloud

Ordercloud logo

 

Pentia var först ut i Sverige med att implementera e-handelsplattformen OrderCloud hos kund.

OrderCloud är en förhållandevis ny plattform på marknaden som är "true headless", det vill säga API först. Det ställer stora krav på oss som implementeringspartner att bygga upp lösningen på rätt sätt. I gengäld får man en oerhört flexibel plattform som kan skala med kundens affärsmål samt integreras i övriga system.

Vad är OrderCloud?

OrderCloud är en kraftfull molnbaserad plattform för B2B e-handel från Sitecore, en ledande leverantör av digitala upplevelselösningar. Lanserad av Four51, ett dotterbolag till Sitecore, är OrderCloud utformad för att möta de unika behoven och kraven hos B2B/B2C-företag som strävar efter att skapa en modern och skalbar e-handelsmiljö.

En av OrderClouds främsta fördelar är dess flexibilitet och anpassningsbarhet. Med en omfattande uppsättning API:er och utvecklarverktyg kan användare skapa skräddarsydda e-handelsupplevelser som passar deras specifika affärsmodeller och krav. Dessutom erbjuder plattformen avancerade funktioner för kataloghantering, orderhantering och prissättning för att möta de komplexa behoven hos B2B- och B2C-företag.

Genom integrationen med Sitecore får användare möjlighet att skapa en enhetlig och sammanhängande kundupplevelse över alla digitala kanaler. Genom att kombinera kraften i OrderClouds e-handelsfunktionalitet med avancerade CMS-verktyg och personifieringsfunktioner kan företag leverera skräddarsydda och engagerande upplevelser som ökar konverteringar och kundnöjdhet.

OrderCloud erbjuder också avancerade funktioner för säkerhet och efterlevnad, vilket är avgörande för företag som hanterar känslig företags- och användarinformation och transaktioner. Med robusta säkerhetsfunktioner som flerfaktorsautentisering och datakryptering kan användare känna sig trygga med att deras data är skyddad och säker.

Sammanfattningsvis är OrderCloud från Sitecore en kraftfull och mångsidig plattform för e-handel som möjliggör för företag att skapa moderna och skalbara e-handelslösningar. Med dess flexibilitet, integrationsmöjligheter och avancerade funktioner för säkerhet och efterlevnad, är OrderCloud det perfekta valet för företag som vill ta sin e-handel till nästa nivå.

Läs mer om OrderCloud på deras webbplats.