Optimizely

Optimizely logo

Pentia är sen flera år tillbaka stolt partner till Optimizely, fd Episerver. Optimizely är ett väldigt populärt CMS i Sverige men även globalt.
Det är inte svårt att förstå då det är ett komplett system för framförallt marknadsförare.

Kontakta oss för att höra hur vi och Optimizely kan hjälpa er.

Vilka är Optimizely?

Optimizely är en ledande plattform för digital upplevelseoptimering och experimentation som hjälper företag att maximera sin online närvaro och öka konverteringar. Grundat år 2007, har Optimizely vuxit till att bli en av de mest erkända verktygen för att skapa och testa olika versioner av webbplatser och appar för att identifiera den mest effektiva designen eller innehållet för att uppnå affärsmålen.

Plattformen använder avancerad dataanalys och A/B-testningstekniker för att ge insikter om användarbeteende och preferenser. Genom att experimentellt testa olika element på en webbplats, såsom layout, färger, text och knappar, kan företag optimera sina digitala tillgångar för att maximera konverteringar och förbättra användarupplevelsen.

En av Optimizelys styrkor är dess användarvänliga gränssnitt och drag-och-släpp-funktionalitet, vilket gör det enkelt även för icke-tekniska användare att skapa och köra experiment. Dessutom erbjuder Optimizely avancerade segmenterings- och målgruppsfunktioner som gör det möjligt att rikta specifika användargrupper för mer precisa tester och analyser.

Optimizelys plattform är också skalbar och kan anpassas efter företagets behov och tillväxt. Oavsett om det handlar om små justeringar eller större omstruktureringar av webbplatser, ger Optimizely verktygen och insikterna som behövs för att fatta informerade beslut och driva affärssuccé online.

Sammanfattningsvis har Optimizely etablerat sig som en pålitlig partner för företag som strävar efter att förbättra sin digitala närvaro och maximera sin onlinekonvertering. Med avancerade testnings- och optimeringsfunktioner samt en användarvänlig plattform fortsätter Optimizely att vara en ledande aktör inom digital experimentation och upplevelseoptimering.

Läs mer om Optimizely på deras webbplats.