Umbraco

Umbraco logo

Vi på Pentia använder gärna Umbraco i våra projekt. Vi gillar det till den grad att vår hemsida såklart är byggd i Umbraco.

Umbraco

  • Passar alla digitala plattformar med krav på ett stabilt och open source CMS.
  • Hemsidor och medlemsportaler. Kraftfullt och flexibelt.
  • Finns i tre olika versioner
    • Umbraco CMS (on-prem)
    • Umbraco Cloud (hybrid)
    • Umbraco Heartcore (headless)

 

Våra artiklar om Umbraco

 

Vilka är Umbraco?

Umbraco är en kraftfull och flexibel plattform för innehållshantering (CMS) som har vunnit popularitet över hela världen sedan dess open source lansering år 2004. Med sitt användarvänliga gränssnitt och öppen källkod, gör Umbraco det möjligt för organisationer att skapa och hantera webbinnehåll på ett intuitivt sätt.

En av Umbracos främsta fördelar är dess enkelhet och anpassningsbarhet. Genom ett modulärt system kan användare skapa skräddarsydda webbplatser som uppfyller specifika behov och krav. Dessutom erbjuder Umbraco en rad tillägg och paket som utökar dess funktionalitet och integrerar med externa system och verktyg.

Umbraco är också känd för sin aktiva och engagerade community. Med tusentals utvecklare och användare runt om i världen, erbjuder communityn stöd, resurser och kunskap som bidrar till plattformens ständiga utveckling och förbättring.

Trots sin popularitet och användarvänlighet är Umbraco inte utan utmaningar. Eftersom plattformen bygger på öppen källkod krävs en viss teknisk kompetens för att utnyttja dess fulla potential. Dessutom kan det vara svårt att hitta specialiserad support och expertis för mer avancerade projekt.

I slutändan fortsätter Umbraco att vara ett attraktivt alternativ för organisationer som söker en flexibel och anpassningsbar CMS-lösning. Med sin användarvänliga gränssnitt, modulära arkitektur och engagerade community fortsätter Umbraco att växa och utvecklas som ett kraftfullt verktyg för webbpublicering.

Läs mer om Umbraco på deras webbplats.