Nyhet

Pentia är ett "Great Place To Work"!

Pentia har sedan starten i Malmö 2015 arbetat för att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser. Nu är vi certifierade som ett "Great Place To Work" där 100% säger att Pentia är en mycket bra arbetsplats. Något vi är mycket glada över!
GPTW

Utmärkelsen baseras helt på vad medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Pentia. Med ett trust index* på 99% (1% neutral, 0% negativ) och 100% som säger att Pentia är en bra arbetsplats, kan vi inte annat än jubla.

Pentias Country Manager i Malmö, Jens Gustafsson, säger:

"Jag blir väldigt stolt och glad över resultatet, och det visar att de värderingar vi har och det arbete vi lägger på dessa frågor ger resultat, vilket är jätteroligt!"

På Pentia arbetar vi efter värderingarna fun, respect och responsibility. Medarbetarundersökningen är en del i arbetet med att skapa en trygg arbetsplats där anställda trivs, kan utvecklas och mår bra. Utöver Great Place to Work arbetar vi med att skapa trivsel, främja personlig utveckling och minska stress på flera områden; en hybridarbetsplats, sociala aktiviteter och att veckovis få lägga några timmar på personlig utveckling är några av dem. Hur detta går till i praktiken kan ni läsa om här.  

Pentia i Danmark har tidigare mottagit två priser från Great Place To Work, dels har de utsetts till Europas roligaste arbetsplats, och dels har de haft en stadig topp 5 placering i kategorin mellanstora IT-verksamheter flera år i rad. 

Om Great Place To Work

Great Place to Work genomför världens största medarbetarundersökning, ger organisationer datadrivna insikter kring sin företagskultur och erbjuder världens enda certifiering av riktigt bra arbetsplatser.

*Tust Index är resultatet av medelvärdet av samtliga standard frågeställningar i Great Place to Works undersökning. Frågorna berör områden inom Trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap. 

 

Just nu söker vi nya kollegor. Är du intresserad av att arbeta på Pentia? Läs mer här.

 

Lediga jobb

Just nu söker vi utvecklare. Läs mer här!
Karriär

Sociala Medier

När du följer oss i sociala medier kan du vara säker på att du inte missar vad som är på gång hos oss.

Pentia Malmö i sociala medier